Storcenter sagen

bibliotek2013-250

Vejforeningen mødtes 19.8.2013 med Fællesrådet og repræsentanter for Vejforeningerne Heidesvej og Castenschioldsvej for at blive opdateret på Storcenter sagen og diskutere videre tiltag.

Sagen er relevant for os beboere på Elverdalsvej, da det foreslåede Storcenter må forventes at give en del mere trafik på Elverdalsvej.

Forventningen er, at der ikke sker mere i sagen på denne side af kommunalvalget, men vi holder øje med sagens udvikling.

Kulturrådmand Marc Perera har før sommer udtrykt, at vi vil blive inddraget tæt i den videre proces:

Jeg har jeg besluttet, at gentænke proces- sen omkring placering af Højbjerg Bibliotek. Dette på baggrund af de mange høringssvar på forhøringen om centerudvidelse ved Odder- vej/Heidesvej.

Det betyder, at der på den anden side af sommerferien bliver inviteret til en åben proces om hvad der skal ske med bibliote- ket/medborgercentret for Holme, Højbjerg og Skåde. En proces, hvor borgerne får mulighed for at fremkomme med deres ønsker og for- slag, inden byrådet træffer en endelig beslutning.”

Dette vil vi se frem til og vil orientere vejforeningens medlemmer om dette, når vi hører mere.

Fællesrådet vil fremover anbefale kommunen, at et nyt bibliotek/borgerservice placeres enten i Skåde Centeret eller på Amtsgården. Begge steder er der ledige kvadratmeter, gode parkerings- og tilkørsesforhold og samarbejdsvillige ejere.

Vi ser selvfølgelig gerne, at området omkring Alexandra Blomster bliver forskønnet med et nybyggeri, men dette bør ske indenfor den gældende lokalplan og ikke genere beboere i området.

Læs mere om Storcenter sagen på Højbjergs Fremtid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s